Składniki


  • Awokado

    70g


  • Jajko kurze

    168g


  • Koperek świeży

    5g


  • Masło

    15g


  • Szczypiorek

    10g


  • Szpinak

    20g

Wartości odżywcze


  • Energia (kcal):

    470


  • Węglowodany (g):

    8.7


  • Białko (g):

    23.7


  • Tłuszcz (g):

    38.61

Jajecznica z awokado

15 min

Sposób przygotowania:

  1. Na patelni rozgrzej masło, dodaj posiekany koperek i szczypiorek oraz porwane liście szpinaku.
  2. Krótko je przesmaż, a następnie dodaj jajka.
  3. Jajecznicę podaj z pokrojonym w paski awokado.
Dodaj do dziennikaPowrót

Aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności aplikacji załóż konto

Zarejestruj się
Jajecznica z awokado
Najnowsze przepisy:

Zapisz się do Newslettera Asystenta Żywienia

Już teraz zapisz się do Newslettera i otrzymuj najświeższe informacje o nowych funkcjonalnościach i akcjach promocyjnych. Nie będziemy nachalni.

Jak to działa?

© 2025 Asystent Żywienia. Wszelkie prawa zastrzeżone.Polityka PrywatnościWarunki korzystania z serwisu