Składniki


  • Karkówka wieprzowa - surowa

    130g


  • Marchewka

    100g


  • Oliwa, olej z oliwek

    10g


  • Papryka słodka czerwona

    100g


  • Pieprz czarny

    1g


  • Sól

    1g


  • Ziemniaki

    200g

Wartości odżywcze


  • Energia (kcal):

    660


  • Węglowodany (g):

    51.23


  • Białko (g):

    36.02


  • Tłuszcz (g):

    35.45

Kotlet z karkówki z warzywami z piekarnika

40 min

Sposób przygotowania:

  1. Dopraw karkówkę solą i pieprzem albo innymi ulubionymi przyprawami.
  2. Piecz kotlet z karkówki w piekarniku przez około 20 minut w temperaturze 200°.
  3. Pokrój ziemniaki w ćwiartki, marchewkę w plastry, a paprykę w paski. Wymieszaj warzywa w oliwie z solą, pieprzem i ulubionymi przyprawami.
  4. Piecz w piekarniku przez okolo 30 minut w temperaturze 200°, co jakiś czas mieszając aż będą miękkie i zarumienione
Dodaj do dziennikaPowrót

Aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności aplikacji załóż konto

Zarejestruj się
Kotlet z karkówki z warzywami z piekarnika
Najnowsze przepisy:

Zapisz się do Newslettera Asystenta Żywienia

Już teraz zapisz się do Newslettera i otrzymuj najświeższe informacje o nowych funkcjonalnościach i akcjach promocyjnych. Nie będziemy nachalni.

Jak to działa?

© 2025 Asystent Żywienia. Wszelkie prawa zastrzeżone.Polityka PrywatnościWarunki korzystania z serwisu