Składniki


  • Cebula

    50g


  • Kapusta czerwona

    150g


  • Koperek świeży

    1g


  • Oliwa, olej z oliwek

    15g


  • Pieprz czarny

    1g


  • Ryba łosoś dziki - surowa

    200g


  • Ryż jaśminowy biały

    60g


  • Sok z limonki

    5g


  • Sól

    1g

Wartości odżywcze


  • Energia (kcal):

    700


  • Węglowodany (g):

    64.86


  • Białko (g):

    46.19


  • Tłuszcz (g):

    28.44

Łosoś z ryżem jaśminowym, kapustą modrą, cebulą i pestkami dyni

35 min

Sposób przygotowania:

  1. Ugotuj ryż według instrukcji na opakowaniu.
  2. Rybę skrop limonką, oprósz solą, pieprzem i koperkiem. Smaż na rozgrzanej oliwie aż do zarumienienia.
  3. Kapustę poszatkuj, dodaj pokrojoną drobno cebulę, dodaj pestki dyni. Skrop oliwą, dopraw solą i pieprzem.
  4. Wyłóż wszystkie składniki na talerz.
Dodaj do dziennikaPowrót

Aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności aplikacji załóż konto

Zarejestruj się
Łosoś z ryżem jaśminowym, kapustą modrą, cebulą i pestkami dyni
Najnowsze przepisy:

Zapisz się do Newslettera Asystenta Żywienia

Już teraz zapisz się do Newslettera i otrzymuj najświeższe informacje o nowych funkcjonalnościach i akcjach promocyjnych. Nie będziemy nachalni.

Jak to działa?

© 2025 Asystent Żywienia. Wszelkie prawa zastrzeżone.Polityka PrywatnościWarunki korzystania z serwisu