Składniki


  • Koperek świeży

    1g


  • Oliwa, olej z oliwek

    15g


  • Pestki dyni

    10g


  • Pieprz czarny

    1g


  • Ryba łosoś dziki - surowa

    200g


  • Ryż jaśminowy biały

    70g


  • Sałata lodowa

    100g


  • Ser kozi twardy

    20g


  • Sok z limonki

    5g


  • Suszone pomidory w oleju

    20g


  • Sól

    1g

Wartości odżywcze


  • Energia (kcal):

    843


  • Węglowodany (g):

    70.1


  • Białko (g):

    52.18


  • Tłuszcz (g):

    39.07

Łosoś z ryżem jaśminowym, sałatą lodową, pomidorami suszonymi i serem kozim

35 min

Sposób przygotowania:

  1. Ugotuj ryż według instrukcji na opakowaniu.
  2. Rybę skrop limonką, oprósz solą, pieprzem i koperkiem. Smaż na rozgrzanej oliwie aż do zarumienienia.
  3. Sałatę i ser kozi porwij na mniejsze kawałki, pokrój drobno suszone pomidory, dodaj pestki dyni. Wymieszaj całość.
  4. Wyłóż na talerz wszystkie składniki.
Dodaj do dziennikaPowrót

Aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności aplikacji załóż konto

Zarejestruj się
Łosoś z ryżem jaśminowym, sałatą lodową, pomidorami suszonymi i serem kozim
Najnowsze przepisy:

Zapisz się do Newslettera Asystenta Żywienia

Już teraz zapisz się do Newslettera i otrzymuj najświeższe informacje o nowych funkcjonalnościach i akcjach promocyjnych. Nie będziemy nachalni.

Jak to działa?

© 2025 Asystent Żywienia. Wszelkie prawa zastrzeżone.Polityka PrywatnościWarunki korzystania z serwisu