Składniki


  • Cebula

    50g


  • Cząber mielony

    1g


  • Kasza jęczmienna wiejska

    60g


  • Marchewka

    150g


  • Oliwa, olej z oliwek

    10g


  • Oregano suszone

    1g


  • Pieczarki

    150g


  • Pieprz czarny

    1g


  • Rostbef wołowy

    130g


  • Sól

    1g


  • Woda

    20g

Wartości odżywcze


  • Energia (kcal):

    613


  • Węglowodany (g):

    67.95


  • Białko (g):

    41.26


  • Tłuszcz (g):

    20.61

Rostbef z kaszą jęczmienną

40 min

Sposób przygotowania:

  1. Kaszę gryczaną gotuj według przepisu na opakowaniu.
  2. Rostbef dopraw przyprawami. Smaż na rozgrzanej oliwie 3 - 4 minuty z kazdej strony. Gdy mięso bedzie usmażone zdejmij je z patelni.
  3. Smaż na niej pokrojone w plastry marchewkę, pieczarki i cebulę, podlej wodą.
Dodaj do dziennikaPowrót

Aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności aplikacji załóż konto

Zarejestruj się
Rostbef z kaszą jęczmienną
Najnowsze przepisy:

Zapisz się do Newslettera Asystenta Żywienia

Już teraz zapisz się do Newslettera i otrzymuj najświeższe informacje o nowych funkcjonalnościach i akcjach promocyjnych. Nie będziemy nachalni.

Jak to działa?

© 2025 Asystent Żywienia. Wszelkie prawa zastrzeżone.Polityka PrywatnościWarunki korzystania z serwisu