Składniki


  • Cebula

    50g


  • Czosnek w proszku

    1g


  • Majeranek suszony

    1g


  • Marchewka

    340g


  • Ogórek kwaszony

    50g


  • Oliwa, olej z oliwek

    10g


  • Pieprz czarny

    1g


  • Rostbef wołowy

    230g


  • Sól

    1g

Wartości odżywcze


  • Energia (kcal):

    618


  • Węglowodany (g):

    40.34


  • Białko (g):

    56.67


  • Tłuszcz (g):

    25.87

Rostbef z marchewką i kwaszonym ogórkiem

25 min

Sposób przygotowania:

  1. Rostbef dopraw solą, pieprzem, czosnkiem i majerankiem, odstaw na bok.
  2. Zetrzyj marchewkę na tarce na grubych oczkach, dodaj pokrojoną drobno cebulę. Dodaj połowę oliwy, dopraw solą i pieprzem.
  3. Pokrój ogórek na plasterki.
  4. Na rozgrzanej oliwie smaż rostbef około 2 - 3 minuty z każdej strony.
Dodaj do dziennikaPowrót

Aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności aplikacji załóż konto

Zarejestruj się
Rostbef z marchewką i kwaszonym ogórkiem
Najnowsze przepisy:

Zapisz się do Newslettera Asystenta Żywienia

Już teraz zapisz się do Newslettera i otrzymuj najświeższe informacje o nowych funkcjonalnościach i akcjach promocyjnych. Nie będziemy nachalni.

Jak to działa?

© 2025 Asystent Żywienia. Wszelkie prawa zastrzeżone.Polityka PrywatnościWarunki korzystania z serwisu