Składniki


  • Cebula

    50g


  • Cukinia

    250g


  • Czosnek w proszku

    1g


  • Cząber mielony

    1g


  • Majeranek suszony

    1g


  • Oliwa, olej z oliwek

    10g


  • Papryka słodka czerwona

    250g


  • Pieprz czarny

    1g


  • Rostbef wołowy

    150g


  • Ser kozi twardy

    30g


  • Sól

    1g

Wartości odżywcze


  • Energia (kcal):

    569


  • Węglowodany (g):

    30.22


  • Białko (g):

    47.16


  • Tłuszcz (g):

    30.37

Rostbef z warzywami i serem kozim

30 min

Sposób przygotowania:

  1. Rostbef dopraw solą, pieprzem i cząbrem.
  2. Na rozgrzanej oliwie smaż mięso po 2 - 3 minuty z kazdej strony.
  3. Po usmażeniu mięso zdejmij z patelni.
  4. Smaż na niej cebulę, paprykę i cukinię pokrojone w paski. Warzywa mają być miękkie, ale chrupiące.
  5. Ser kozi pokrój w plastry i ułóż na talerzu obok pozostałych składników lub pokrusz na warzywa.
Dodaj do dziennikaPowrót

Aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności aplikacji załóż konto

Zarejestruj się
Rostbef z warzywami i serem kozim
Najnowsze przepisy:

Zapisz się do Newslettera Asystenta Żywienia

Już teraz zapisz się do Newslettera i otrzymuj najświeższe informacje o nowych funkcjonalnościach i akcjach promocyjnych. Nie będziemy nachalni.

Jak to działa?

© 2025 Asystent Żywienia. Wszelkie prawa zastrzeżone.Polityka PrywatnościWarunki korzystania z serwisu