Składniki


  • Migdały całe

    10g


  • Miód

    20g


  • Serek wiejski twarogowy ziarnisty

    200g

Wartości odżywcze


  • Energia (kcal):

    315


  • Węglowodany (g):

    25.4


  • Białko (g):

    24.42


  • Tłuszcz (g):

    13.59

Serek wiejski z miodem i migdałami

5 min

Sposób przygotowania:

  1. Do białego serka dodać pokruszone migdały.
  2. Polać całość miodem
Dodaj do dziennikaPowrót

Aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności aplikacji załóż konto

Zarejestruj się
Serek wiejski z miodem i migdałami
Najnowsze przepisy:

Zapisz się do Newslettera Asystenta Żywienia

Już teraz zapisz się do Newslettera i otrzymuj najświeższe informacje o nowych funkcjonalnościach i akcjach promocyjnych. Nie będziemy nachalni.

Jak to działa?

© 2025 Asystent Żywienia. Wszelkie prawa zastrzeżone.Polityka PrywatnościWarunki korzystania z serwisu