Składniki


  • Cynamon

    5g


  • Erytrol/Erytrytol

    15g


  • Jabłko

    150g


  • Jogurt typu skyr naturalny

    150g


  • Masło orzechowe

    30g


  • Mleko krowie 2%

    350g


  • Płatki owsiane

    60g

Wartości odżywcze


  • Energia (kcal):

    765


  • Węglowodany (g):

    91.61


  • Białko (g):

    44.5


  • Tłuszcz (g):

    26.55

Szarlotkowa owsianka z jogurtem orzechowym

15 min

Sposób przygotowania:

  1. Płatki, cynamon, erytrytol oraz pokrojone w drobną kostkę jabłko przełóż do garnka i zalej mlekiem.
  2. Całość gotuj do wrzenia lub do uzyskania pożądanej konsystencji.
  3. Gotową owsiankę polej jogurtem wymieszanym z masłem orzechowym.
Dodaj do dziennikaPowrót

Aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności aplikacji załóż konto

Zarejestruj się
Szarlotkowa owsianka z jogurtem orzechowym
Najnowsze przepisy:

Zapisz się do Newslettera Asystenta Żywienia

Już teraz zapisz się do Newslettera i otrzymuj najświeższe informacje o nowych funkcjonalnościach i akcjach promocyjnych. Nie będziemy nachalni.

Jak to działa?

© 2025 Asystent Żywienia. Wszelkie prawa zastrzeżone.Polityka PrywatnościWarunki korzystania z serwisu